Strona główna / Zaburzenia wzrastania i odżywiania / Kursy / Kiedy włączyć żywienie, w jakiej objętości, tempie i temperaturze, aby zminimalizować ryzyko nietolerancji

Kiedy włączyć żywienie, w jakiej objętości, tempie i temperaturze, aby zminimalizować ryzyko nietolerancji

Zapraszamy na wykład, w którym znajdują się informacje na poniższe zagadnienia:

  • wskazania, przeciwwskazania, drogi podaży diety do żywienia dożołądkowego i poza odźwiernik 
  • zasady żywienia do żołądka
  • zasady żywienia dojelitowego
  • zasady podaży diety przemysłowej.

Zapraszamy do obejrzenia wykładu  prof. dra hab. n. med. Jarosława Kierkusia. 

Aby obejrzeć krótki film zaloguj się lub zarejestruj w 2 prostych krokach.
Zaloguj się
Wykładowcy : prof. dr hab. n. med. Jarosław Kierkuś

Podczas rejestracji zaakceptowałeś regulamin kursu. Aby zapoznać się z jego treścią zobacz Regulamin

Zobacz także: